Werkplaats inrichting

Wij verzorgen graag uw werkplaatsinrichting. Wij geven u hierbij een onafhankelijk en deskundig advies over eventueel aan te schaffen gereedschap, materiaal en equipment en de installatie hiervan. Belangrijke zaken die hierbij aan de orde zullen komen zijn apparatuur, compressoren, luchtleidingen, wasplaats, hefbruggen en meer.

Natuurlijk denken wij ook aan uw veiligheid waarvoor wij u bijvoorbeeld goede werkkleding, schoeisel en brandblussers kunnen leveren.

Niet alleen voor informatie en advies, maar de uitvoering van dergelijke projecten. Dat gebeurt in de meeste gevallen met ondersteuning en samenwerking met leveranciers van equipment en testapparatuur.

Ook in dit kader worden er gedurende het seizoen informatieavonden in ons PITS-center (Product Informatie Training Silfhout) gehouden, waarop wordt ingegaan op technische en commerciële onderwerpen.

Van Silfhout ziet het als haar taak om u van de laatste technische informatie en kennis te blijven voorzien.

Door onze jaren lange ervaring is Van Silfhout een specialist in equipment en totale werkplaats inrichting.  Dus gaat u uw werkplaats verbouwen of nieuw bouwen dan bent u bij Van Silfhout aan het juiste adres voor een goed advies en realisering van uw project.