bosch
bosch2
werkplaats

Werkplaats & Bosch-Dienst

Binnen onze organisatie beschikken wij over werkplaatsen in drie van onze vestigingen waar u van verschillende diensten gebruik kunt maken, mocht de gewenste dienst niet bij de dichtstbijzijnde vestiging beschikbaar zijn dan kunnen wij via onze interne route regelen dat deze service bij een andere vestiging uitgevoerd wordt.

Doetinchem

In onze Bosch dienst in Doetinchem kunt u terecht voor reparatie en revisie van o.a.: Startmotoren, Dynamo’s, Brandstofpompen, Stand verwarmingen en het uitlezen van motormanagement systemen. Ook beschikken wij over de nieuwste testbank om Common Rail verstuivers te testen en apparatuur om benzine- injectoren te reinigen en te testen. Daarnaast kunnen we voor u remschijven afdraaien, remleiding maken en cilinderkoppen vlakken. Ook voor apk2 keuringen kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld een bus of camper die i.v.m. hoogte in uw eigen werkplaats niet gekeurd kan worden. Als u vragen heeft over wat de mogelijkheden zijn in onze werkplaats kunt u gerust contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0314-36 88 97 of voor Diesel 0314-36 88 96

Apeldoorn

Ook in Apeldoorn beschikken wij over een eigen werkplaats waar u terecht kunt voor het afdraaien van uw remschijven, remklauw revisie, vlakken van vliegwielen, reparatie van al uw gereedschap en apparatuur. Als u vragen heeft over wat de mogelijkheden zijn in onze werkplaats kunt u gerust contact met ons opnemen op telefoonnummer: 055 36 60 808 of e-mail: orderapeldoorn@van-silfhout.com

Winterswijk

Bij onze werkplaats in Winterswijk kunt u ook terecht voor revisie en reparatie van startmotoren en dynamo’s, afdraaien van remschijven, maken van remleiding of vlakken van cilinderkoppen.
Als u vragen heeft over wat de mogelijkheden zijn in onze werkplaats kunt u gerust contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0543-52 05 20.

Meppel en Spankeren

Onze vestigingen Meppel en Spankeren (Dieren, Zutphen) zijn net als de andere vestigingen Buchli partner. Vanuit onze vestigingen kunnen wij u logistiek bedienen met bestelde diesel- en benzineproducten. Wanneer u toch technische ondersteuning nodig heeft zijn wij in Doetinchem altijd bereikbaar om met u mee te denken aan een oplossing.