Vakgarage is de oudste (sinds 1991) enige écht onafhankelijke garageformule van Nederland. Het verschil met alle andere garageformules in Nederland is dat Vakgarage geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier. De aangesloten Vakgarages, verenigt in Stichting Vakgarage, zijn eigenaar van de garageformule.

Een AutoCrew garage is gelegen op een locatie die gemakkelijk toegankelijk is en direct zichtbaar van op de
openbare weg. Daarnaast beschikken wij over: Voldoende parkeergelegenheid voor klanten, voldoende ruimte voor het aanbrengen van de buitenuitstraling, een nette ontvangst- en wachtruimte voor de klanten met sanitair, een nette en ordelijke werkplaats.

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland. Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is uw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen.

 

Mijngarage.nl geeft automobilisten graag duidelijkheid en transparantie in prijzen voor reparatie en onderhoud. Om het de automobilist zo makkelijk mogelijk te maken heeft mijngarage.nl een landelijk dekkend netwerk van garages De klant kan voor zijn/haar werkzaamheden direct een online een afspraak maken.

AutoProfijt is laagdrempelig en biedt de garagist de mogelijkheid om zich te onderscheiden in zijn regio. Het concept bestaat uit een combinatie van het traditionele huis-aan-huis medium (krant met landelijke oplage) en een webpagina die is voorzien van een online offerte- en bandenmodule. Via de landelijke AutoProfijt-website kan de consument een aangesloten autobedrijf vinden.